Студентський челендж “Різдвяна кутя”

Студрада факультету дошкільної та спеціальної освіти вітає усіх з прийдешніми святами.

Нехай Новий рік принесе Вам море позитивних емоцій, відтворення усіх мрій та побажань.

До новорічних свят студенти ФДСО провели цікавий челендж “Різдвяна кутя”,

в якому продемонстрували свої кулінарні таланти.

Кутя – традиційна страва, яку готують на Святвечір і Старий Новий рік. Та насправді готувати її можна в будь-який день. Традиційно кутю готують із пшениці з маком (голодна кутя), додаючи родзинки та горіхи (багата кутя).

КУТЯ «РІЗДВЯНА» | Кухарчук

Кутья (кутя) - пошаговый рецепт с фото

 

Сім’я сидить за столом, вечеряє, — вже й кутя, й узвар на столі.

В хаті так ясно, світло горить якось надзвичайно весело і разом урочисто.

Вся сім’я гомонить, кожному хочеться сказати щось радісне,

кожний почуває себе щасливим і повним надій,

хоч ніхто не знає, чого, власне, сподівається він і чи справдяться його надії…

Леся Українка. Святий вечір!
Друк