Новини, події, оголошення

Курси підвищення кваліфікації продовжуються «Теорія і практика інклюзивної освіти» зі спеціальності 016 Спеціальна освіта

Курси підвищення кваліфікації продовжуються
«Теорія і практика інклюзивної освіти»
зі спеціальності 016 Спеціальна освіта

З 22 по 26 березня 2021 року на факультеті дошкільної та спеціальної освіти проходять курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників (у сфері післядипломної освіти для осіб з вищою освітою) зі спеціальності 016 Спеціальна освіта на тему: «Теорія і практика інклюзивної освіти» (30 годин / 1 кредит ЄКТС).
Так, 22 березня 2021 року з метою якісної підготовки слухачів курсів було проведено доцентом кафедри психології та педагогіки розвитку дитини Ольгою Миколаївною Мельниковою організаційні збори зі слухачами на платформі Google Meet, де слухачі були ознайомлені з програмою підвищення кваліфікації, поінформовані щодо специфіки навчання на курсах, також представлено викладачів, які проводитимуть навчальні заняття. Не зважаючи на те, що організаційні збори проводяться в он-лайн форматі, слухачі активно долучилися до обговорення особливостей проходження курсів в умовах дистанційного навчання. Бажаємо слухачам курсів плідної роботи, високого рівня розвитку професійної компетентності в умовах неперервної освіти.