Новини, події, оголошення

ЗАПРОШУЄМО СТАТИ УЧАСНИКОМ ПРОГРАМИ «ЛІДЕРИ НАСТУПНОГО ПОКОЛІННЯ»

ЗАПРОШУЄМО СТАТИ УЧАСНИКОМ ПРОГРАМИ «ЛІДЕРИ НАСТУПНОГО ПОКОЛІННЯ»

Програма «Лідери наступного покоління» призначена для виявлення, підготовки, створення мережі та розширення можливостей різноманітних груп лідерів із США та інших країн.

Ця програма професійного розвитку допомагає світовим лідерам, що розвиваються, через досвід, розроблений Інститутом Маккейна. Програма пропонує унікальне поєднання професійного розвитку, впливу політиків на вищому рівні та формальної підготовки з лідерства. На чотирьох етапах протягом року програма забезпечує практичну підготовку, орієнтовану на цінності, етику та лідерство, навички масової інформації та комунікації; і найкращі практичні приклади американського бізнесу, політичного та громадянського життя. Ключовим аспектом програми є підготовка кожної NGL окремого Плану дій щодо лідерства (LAP). Мета, спрямована на визначення відчутних кроків та дій, які молоді лідери приймуть для того, щоб досягти позитивних зрушень у своїх громадах, LAP стає центральним проектом року розвитку.

Вслід за початковим навчальним та тренувальним модулем у Вашингтоні, лідери нового покоління відправляються на місця перебування в США, щоб професійно розвиватися у сферах, що відповідають їхнім майбутнім цілям, а також забезпечують розширення досвіду.

Важливим елементом участі Програми молодих лідерів є подальший розвиток кожного Плану дій щодо лідерства. Щоб відстежувати успіх LAP та підтримувати зв’язок між програмою та Інститутом Маккейна, кожен учасник стає членом ексклюзивної NGL Global Network. Оскільки Інститут зв’язує послідовні класи лідерів, він створює міжнародну мережу захисників загальних основних цінностей безпеки, економічних можливостей, свободи та людської гідності.

Дедлайн для подачі заявок – 2 лютого 2018 року.

За детальнішою інформацією звертатися до відділу наукових досліджень, інновацій та міжнародного співробітництва.

Прес-центр УДПУ