Новини, події, оголошення

Настановча конференція із виробничої педагогічної практики здобувачів 501 групи денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта»

17 квітня 2024 року відбулась настановча конференція на платформі Google meet для здобувачів 501 групи денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною  програмою «Дошкільна освіта».  Керівник практики –  кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри психології та педагогіки розвитку дитини Леся Карнаух.

Леся Петрівна повідомила здобувачів про терміни і тривалість виробничої практики, ознайомила з програмними результатами навчання та рекомендаціями щодо ведення щоденника та індивідуального плану роботи здобувачів-практикантів, вимогами до написання звітної документації. Керівник практики наголосила на необхідності вчасної подачі матеріалів практики та особливостях процедури захисту практики.

Учасники конференції взяли активну участь в обговоренні  питань щодо особливостей проведення виробничої практики та побажали  успіхів у проходженні практики.