Регіональний центр розвитку дитини "Дивосвіт"

День Святого Миколая у Центрі розвитку дітей «Дивосвіт»

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. Святий Миколай перший приходить до нас зі святом милосердя та добра.

Діти дуже люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає.

6 грудня така казка завітала і в Центр розвитку дітей «Дивосвіт» . Усі вихованці з великим хвилюванням очікували на свято Миколая.

І ось настав цей довгожданий момент, коли діти із задоволенням виготовляли подарунки та листи для  Миколая, переглядали пізнавальні мультфільми про нього, розповідали віршики, грали рухливі ігри, розмальовували чобітки та прикрашали ялинку. На свято до дітей завітав головний герой – Святий Миколай, який усім вихованцям вручив солодкі подарунки. Коли малята отримували подарунки, їх оченята світилися неймовірною радістю.

З Днем Святого Миколая! Нехай це свято перетвориться на справжнє диво, нехай Миколайчик подарує солодку не тільки цукерку, а і надію. Бажаємо відверто радуватися, щиро кохати та щасливо жити!