Новини, події, оголошення

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ 2 КУРСУ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 016 СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

25.10.2023 року відбулася звітна конференція з виробничої педагогічної практики здобувачів вищої освіти заочної форми навчання (614, 614д груп). Здобувачі вищої освіти проходили виробничу педагогічну практику з 11 вересня по 20 жовтня 2023 року на посаді вчителя-логопеда у закладах освіти з інклюзивним навчанням.

У ході звітної конференції магістри-практиканти представили робочу документацію по практиці. Поділилася досвідом проведення логопедичних занять з дітьми з порушеннями мовлення. Магістри-практиканти зазначали, що виробнича педагогічна практика дала їм можливість: організовувати та здійснювати корекційний супровід дітей з порушеннями мовлення у закладах освіти з інклюзивним навчанням; поглибити теоретичні знання та закріпити практичні уміння з фахових дисциплін. Наголошували, що практика сприяла саморозвитку, та формуванню професійних компетентностей.

Керівник практики, Малишевська І. А., забезпечила належний рівень організаційної, консультативної, навчально-методичної підтримки виробничої педагогічної практики.

 

Керівник практики – доктор педагогічних наук, професор кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Ірина Малишевська.