Новини, події, оголошення

АНАЛІЗ ЛОГОПЕДИЧНИХ ЗАНЯТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «БАКАЛАВР» 314 ТА 315 ГРУП ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 016 СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА ПІД ЧАС ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

      З метою виконання завдань виробничої педагогічної практики, 24 травня 2023 року керівником практики, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Слатвінською Анною Анатоліївною разом із студентами 314 та 315 груп денної форми навчання спеціальності 016 Спеціальна освіта ОПП Спеціальна освіта провели перегляд та аналіз корекційно-розвиткових та логопедичних занять для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку з порушеннями мовлення. Зокрема було показано та проаналізовано елементи занять, які проводяться з дітьми з порушеннями темпо-ритмічної сторони мовлення, дизартрією та ін.

          Свої напрацювання показали Нагірняк Діана, Куліченко Наталія, Хоменко Анастасія, Шиманська Марина та Шкурко Тетяна.

     

             На заняттях практиканти показали, як вони працювали над збагаченням словника дітей з певної теми, розвитком уяви, мислення, умінням диференціювати звуки, показали елементи логоритмічних занять.

        Усі присутні взяли участь в обговоренні переглянутих логопедичних занять та висловили свої рекомендації та враження. Форми роботи на заняттях були цікавими для дітей та активізовували їх до роботи упродовж усього заняття.

        Бажаємо успіху нашим здобувачам у подальшій практичній діяльності та вдалого захисту результатів практики на звітній конференції!