Новини, події, оголошення

Виховна година “Безпечне освітнє середовище”

         23 травня викладачем кафедри дошкільної освіти (Гарбар С.В.) із здобувачами освіти ОС «Молодший бакалавр» (11, 14 академічних груп)  було проведено виховну годину «Безпечне освітнє середовище».

     Куратор групи Гарбар С.В. зазначила, що пріоритетним напрямком у діяльності закладів освіти визначається гарантування безпечних умов навчання та праці для всіх учасників освітнього процесу, а також  забезпечення якості освіти. Акцентовано увагу на викликах та загрозах, які є реальними для сучасного українського суспільства, зокрема: продовження воєнних (бойових) дій та можливих артилерійських обстрілів в межах окремих територій, загрози ракетно-бомбових ударів та діяльності диверсійно-розвідувальних груп, терористичних актів, можливих руйнувань (пошкоджень) критичної інфраструктури та обмежень у використанні енергоресурсів, комендантської години тощо.

         

      Учасники онлайн-зустрічі були поінформовані про заходи щодо створення безпечного освітнього середовища та повідомлені про алгоритм поведінки під час повітряної тривоги.