Новини, події, оголошення

Вітання з Великоднем!

Дорогі колеги, співробітники, студенти!

Щиросердечно вітаємо Вас із величним, світлим та радісним святом Христового Воскресіння! У цей світлий і урочистий день Пасхи бажаємо Вам добра, благополуччя і миру! Нехай Ваше життя оновиться разом із приходом весни, а почуття світлої радості ніколи не покидає душу. Бажаємо гармонії, великої любові, родинного затишку і щастя!

Нехай це величне свято наповнить серце кожного з Вас світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо радості, здоров’я, добробуту і благополуччя. Нехай ангел охоронець оберігає Вас від усіх негараздів. Думки нехай будуть світлими, а щастя в дім приходить із кожним новим світанком. Нехай Ваше життя наповниться яскравими зустрічами і подіями, вірними друзями, хорошим настроєм і приємними відчуттями.

Нехай у цей надзвичайно непростий час в історії людства Великодні дзвони додадуть кожному з Вас сили і впевненості, зміцнять у Вірі, Надії та Любові! Бажаємо успіхів і злагоди у сім’ях, щастя і добробуту в кожній родині, міцного здоров’я Вам та Вашим рідним, миру і спокою в Україні та в усіх куточках нашої планети! Божої ласки усім нам!