Новини, події, оголошення

Звітна on-line конференція за результатами виробничої педагогічної практики здобувачів IV курсу ОС «Бакалавр» денної форми навчання, спеціальності: 012 Дошкільна освіта (411, 412 та 413 груп)

12 квітня 2023 року на інтернет платформі Google Meet відбулась звітна on-line конференція за результатами виробничої педагогічної практики здобувачів IV курсу ОС «Бакалавр» денної форми навчання, спеціальності: 012 Дошкільна освіта (411, 412 та 413 груп).

Студенти поділились враженнями, в яких було висвітлено їхню роботу впродовж практики. Відбулося обговорення особливостей проходження практики у змішаному режимі.

За словами студентів, дана практика – чудовий спосіб для перевірки себе, саморозвитку і самопізнання в ролі педагога. Вона допомогла розкритися та отримати нові навички, вміння та компетенції, які є обов’язковими  для подальшої педагогічної діяльності.

Результати захисту виробничої педагогічної практики показали, що усі студенти успішно пройшли практику та зуміли досягти її мети та реалізувати завдання.

Вітаємо студентів із вдалим завершенням практики та бажаємо нових звершень на педагогічній ниві!