Новини, події, оголошення

Малюнок Герою

Через мистецтво діти висловлюють свої емоції, а інколи це навіть і «ліки» для душі. У воєнний час особливо важливо дати їм виплеснути все, що у них у серці. Адже вони не розуміють, що сталося, але точно розуміють, що так не має бути.

З огляду на це, 05.04.2023 року керівник центру розвитку дитини «Дивосвіт» Вознюк Наталія Дмитрівна, лаборант центру Кислинська Ірина Федорівна разом зі своїми вихованцями долучилися до загальнонаціонального проєкту подяки «Малюнок Герою», який започаткував благодійний фонд «Ціль».

Вихованці Академії обдарованих дітей «Вундеркінд» створили малюнок в межах цього проєкту. На ньому діти зобразили омріяний сюжет мирної України.


Вихованці використали багато кольорів українського прапору: жовтий та синій. Намалювали багато сердець – знак любові до нашої України. Також поставили свої долоньки – знак підтримки та вдячності нашим героям.

Діти сказали: «Дякую!», намалювавши малюнок. Українські захисники з великою ніжністю ставляться до листів та малюнків, які українські діти передають через волонтерів на фронт. Адже вони дають сили та підіймають моральний дух.

Малюнок, створений вихованцями Академії обдарованих дітей «Вундеркінд» також відправлять на передову. Знаємо, що маленькі українці дають велику підтримку нашим героям в складний період, віру в перемогу України та надію на мирне життя.