Новини, події, оголошення

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ 2 КУРСУ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 016 СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ (614аз групи)

04.04.2023 року відбулася звітна конференція з виробничої педагогічної практики здобувачів вищої освіти заочної форми навчання (614аз групи). Здобувачі вищої освіти проходили виробничу практику з 20.02.2023 – по 31.03.2023 р.р.. на базі закладів загальної середньої освіти на посаді вчителя-логопеда.
У ході звітної конференції практиканти демонстрували фахові компетентності відповідно до завдань та змісту практики: здатність розробляти та впроваджувати інноваційні методики і технології корекційно-розвиткової роботи з учнями з порушенням мовлення; здатність планувати та організовувати логопедичну роботу з урахуванням структури та особливостей мовленнєвого порушення; здатність ефективно взаємодіяти з батьками, колегами, іншими фахівцями у процесі психолого-педагогічного супроводу учнів з порушеннями мовлення на засадах партнерства здатність оцінювати межі власної фахової компетентності, вирішення актуальних проблем у галузі логопедії.


Магістранти представили методичні напрацюваннями у ході виробничої педагогічної практики. Поділилася досвідом проведення індивідуальних та фронтальних логопедичних занять з учнями з порушеннями мовлення. Презентували інноваційні технології логопедичної роботи з учнями з порушеннями мовлення.

Магістри-практиканти зазначили, що виробнича практика дала їм можливість: організовувати та здійснювати корекційно-розвитковий супровід освітнього процесу дітей з порушеннями мовлення в умовах закладів загальної середньої освіти; здійснювати управлінську, корекційно-освітню діяльність; впроваджувати інноваційні методики і технології логопедичної роботи з дітьми шкільного віку з порушеннями мовлення, генерувати нові ідеї для їх успішної адаптації у соціумі.

Керівник практики, Малишевська І. А. забезпечила належний рівень організаційної, консультативної, навчально-методичної підтримки магістрам-практикантам, створила умови для дистанційного супроводу звітної конференції.

 

 

Модератор звітної конференції – Малишевська І. А.