Новини, події, оголошення

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ (ЗІ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ) ЗДОБУВАЧІВ ОС «БАКАЛАВР» ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ, СПЕЦІАЛЬНОСТІ: 012 ДОШКІЛЬНА ОСВІТА IV КУРСУ (433-з, 422-з, 423-з та 431-з груп)

На факультеті дошкільної та спеціальної освіти 3 вересня 2022 року відбулась настановча конференція з виробничої педагогічної практики, метою якої було ознайомлення здобувачів ОС «Бакалавр» заочної форми навчання, спеціальності: 012 Дошкільна освіта IV курсу (433-з, 422-з, 423-з та 431-з груп) з особливостями проходження практики дистанційно.

Метою практики є набуття студентами практичного досвіду, здобуття навичок самостійної практичної роботи в закладах освіти.

Керівник практики надала рекомендації щодо проходження практики в дистанційному режимі, окреслила завдання та особливості роботи студента-практиканта у закладах, що є базами практики.

Під час on-line зустрічі, керівнии практики Авраменко О.О., Карнаух Л.П., Кравчук Н.П., Рябошапка О.В. наголосили на необхідності дотримання техніки безпеки та обмежувальних протиепідемічних умов, обговорили організаційні умови проходження практики, програмові завдання та вимоги до оформлення залікових форм роботи; ознайомили з on-line  платформами, які потрібно використовувати для підготовки до практики, а також вимогами щодо оформлення звітної документації.

Бажаємо Вам невичерпного ентузіазму, сил, успіхів у проходженні практики!