Новини, події, оголошення

Онлайн – флешмоб до Дня захисту дітей «Щасливе дитинство»

      20 листопада 1989 року Генеральною асамблеєю ООН була прийнята Конвенція про права дитини, яка вважається світовою конституцією для дітей. Україна ратифікувала конвенцію 27 вересня 1991 року, й відтоді цей документ є частиною національного законодавства.

     Традиційно 1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей, який також називають День дітей або Дитячий день. День запроваджений з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров’я дитини.

       Тож, щоб безпечно його провести студентам Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було запроновано долучитись до онлайн-флешмобу “Щасливе дитинство” організоване в соціальній мережі Instagram. 

          Відтак  здобувачі вищої освіти факультету дошкільної та спеціальної освіти надсилали світлини з своїми маленькими братиками, сестричками, а дехто з дітками.

п

       Із нагоди свята вітаємо всіх діточок! Нехай діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!