Новини, події, оголошення

інформаційна зустріч з головою міськрайонної організації товариства “Червоний хрест України” Валентиною Чорною

          1 грудня на факультеті дошкільної та спеціальної освіти відбулася інформаційна зустріч з головою міськрайонної організації товариства “Червоний хрест України” Валентиною Чорною з нагоди відзначення:1 грудня – Дня протидії поширенню захворюванності на СНІД, 3 грудня – Всесвітнього дня людей з інвалідністю.

         Валентина Чорна, розповіла студентам про мету створення товариства «Червоний хрест України», ознайомила з основними завданнями, функціями та навчила студентів надавати першу медичну допомогу.

       

         Також, Валентина Чорна вручила декану факультету Попиченко Світлані Сергіївні подяку за особистий вагомий внесок в утвердження ідеалів милосердя, гуманізму, доброчинності Товариства Червоного Хреста України, а викладачам та студентам – членські квитки .

   

 

     Важливою була бесіда про загрозу, пов’язану з поширенням захворюваності на СНІД. Проведена зустріч – символ співчуття, підтримки та надії на майбутнє без СНІДу, а також прагнення привернути увагу молоді, поінформувати громадськість про шляхи передачі ВІЛ і наголосити на необхідності проходження тестування. Такі заходи допомагають студентам усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Девіз зустрічі: «Цінувати найдорожче, що є в житті – здоров’я».