Новини, події, оголошення

В УДПУ РОЗПОЧАЛАСЯ ВСТУПНА КАМПАНІЯ

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини розпочався прийом заяв та документів від вступників на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем “Молодший бакалавр”, «Бакалавр» та ступенем «Магістр» на денну та заочну форми навчання.

Приймальна комісія університету розмістилася на 1-му поверсі нового корпусу УДПУ за адресою вул. Садова, 28. Відбіркова комісія факультету дошкільної та спеціальної освіти працює в  аудиторії №109.

Абітурієнти із батьками поспішають подати документи, аби не втратити шанс стати першокурсником Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Серед них – випускники шкіл, училищ та коледжів, а також випускники бакалаврату нашого університету, які мають бажання продовжити здобуття вищої освіти за рівнем «Магістр».

Фахівці інформаційно-консультаційного центру надають кваліфіковану допомогу абітурієнтам з метою створення електронного кабінету, внесення заяви в електронній формі, формування «карти вступу».

Абітурієнти можуть одержати юридичні консультації чи консультації щодо особливостей вступної кампанії, напрямків підготовки, умов зарахування, спеціальних прав щодо участі у конкурсному відборі, пріоритетності заяв. Вичерпні відповіді на ці та інші питання надають: юрист, відповідальний секретар приймальної комісії та заступник секретаря приймальної комісії.

Ректор УДПУ імені Павла Тичини, професор Олександр Безлюдний особисто перевірив готовність університету до вступної кампанії 2021. Адже питання нового набору – найважливіше на нинішньому етапі роботи закладу вищої освіти.

Тож, якщо ви бажаєте здобути сучасну якісну освіту та мрієте стати членом великої дружньої родини УДПУ – ласкаво просимо! Приймальна комісія працює щоденно.

Чекаємо на Вас, дорогі вступники, за адресою: м.Умань, вул.Садова, 28 ауд. 109; новий корпус університету.

Правильний вибір професії та навчального закладу – запорука життєвого успіху. Наш Університет готовий допомогти у цьому доленосному виборі та стати твоєю Alma mater.