Новини, події, оголошення

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РЕКТОРАТУ

   11 вересня у конференц-залі відбулося перше засідання ректорату Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у цьому навчальному році.

   Розгляд порядку денного розпочали із питання «Про готовність навчальних приміщень та житлового фонду гуртожитків університету до початку 2018/2019 н.р.». Доповідаючи, перший проректор Андрій Гедзик, ознайомив із актом за результатами роботи комісії з перевірки функціональної готовності навчальних приміщень та гуртожитків університету до нового навчального року. У своєму виступі Андрій Миколайович детально виокремив обсяги виконаних робіт та дотримання умов охорони праці та безпеки учасників освітнього процесу.

   За результатами розгляду питання прийнято ухвалу про те, що всі навчальні та житлові приміщення мають відповідний зовнішній вигляд та матеріально-технічне оснащення і їх стан є достатнім для початку 2018/2019 навчального року.

   Наступним розглядалося питання підготовки бакалаврів університету до складання ЗНО з іноземної мови. Декан факультету іноземних мов Ірина Постоленко ознайомила з програмою підготовки бакалаврів усіх спеціальностей університету відповідно до умов конкурсного відбору та прийому на навчання до закладів вищої освіти України за результатами єдиного вступного іспиту з іноземної мови у формі тесту. Під час доповіді Ірина Сергіївна зазначила про необхідність вивчення досвіду університетів України щодо підготовки бакалаврів до складання ЗНО з іноземної мови та можливість введення в навчальні плани навчальної дисципліни «Іноземна мова» впродовж 4-ох років підготовки бакалавра.

   Під час розгляду питання про організацію роботи з іноземними студентами у 2018/2019 н.р. Надія Ремезовська, завідувач відділу по роботі з іноземними студентами, ознайомила членів ректорату із контингентом іноземних студентів, які здобувають освіту в нашому університеті та процедурою відбору абітурієнтів в контексті запровадження Міністерством освіти і науки України стандартизованого оцінювання іноземних студентів з мови навчання у 2018 – 2019 н.р.

   Під час обговорення були прийняті ухвали з кожного питання за одноголосним рішенням членів ректорату.

Посилання: https://udpu.edu.ua/news/vidbulosya-zasidannya-rektoratu-3