Новини, події, оголошення

ФОТОКОНКУРС «ЗИМОВА КАЗКА»

 

Із грудня минулого року по 4 лютого нинішнього на факультеті соціальної та психологічної освіти проводився фотоконкурс «Зимова казка -2017». Зробити оригінальне фото і взяти участь у конкурсі могли всі бажаючі. Кількість поданих на суд журі фоторобіт від одного учасника не обмежувалась.

Фотоконкурс надав чудову нагоду аматорам спробувати себе в загадковому та романтичному напрямку мистецтва, адже заняття фотосправою сприяє розвитку естетичного сприйняття, вміння помічати красиве у навколишньому середовищі, закладає основи художнього смаку. Заняття фотографією дає великі можливості для естетичного і творчого розвитку студентів. Очима творчої особистості можна відчувати й емоційно переживати всі барви життя, помічати красу, що нас оточує.

Отже, фотоконкурс завершено! Журі визначило переможців. І місце дісталося Наталії Маковецькій, ІІ місце виборола Наталія Пуга, ІІІ місце здобула Лілія Павлова. Призерами у номінаціях стали: Лілія Зозуля («Тематичне фото»), Марина Чеботарьова («Оригінальне фото»), Тетяна Іванова – «Краще зображення природи». Приз глядацьких симпатій отримала фоторобота з Анною Хоменко.

Вітаємо переможців та бажаємо їм і надалі розвивати своє художньо-образне мислення, адже в емоційному сприйнятті навколишнього світу зароджуються витоки творчої особистості.