Новини, події, оголошення

Тренінг «Комунікативні ігри на формування емоційного інтелекту, підвищення самооцінки, побудова довготривалих зв’язків, мистецтво small talk, проєкт elevator pitch, принципи storytelling».

      Продовжуючи серію заходів на тему «Ефективна комунікація», 10 травня 2024 року викладачем кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Анною Цибулько було проведено тренінг «Комунікативні ігри на формування емоційного інтелекту, підвищення самооцінки, побудова довготривалих зв’язків, мистецтво small talk, проєкт elevator pitch, принципи storytelling».

       Цей захід став чудовою можливістю для студентів поглибити своє розуміння ефективної комунікації та її ключових аспектів.
      Особливу увагу приділили вивченню мистецтва small talk та його застосування в різноманітних професійних та соціальних ситуаціях. Студенти мали змогу попрактикуватись у вмінні легко підтримувати бесіду, налагоджувати контакт із незнайомцями та справляти приємне враження.

         Учасники заходу дізналися про ключові принципи storytelling та їх застосування. Ця тема викликала чималий інтерес, оскільки вміння презентувати себе та свої ідеї у стислій, але яскравій формі є запорукою успіху в сучасному динамічному світі.
       Захід став важливим кроком у напрямку особистісного та професійного розвитку наших студентів.