Новини, події, оголошення

Відбувся майстер-клас на тему “Невербальна комунікація (нові ідеї, нестандартні методики, новітні стратегії, спрямовані на збільшення комунікативних можливостей майбутніх фахівців)”

     15 травня 2024 році у рамках серії тренінгів «Ефективна комунікація» відбувся майстер-клас на тему “Невербальна комунікація (нові ідеї, нестандартні методики, новітні стратегії, спрямовані на збільшення комунікативних можливостей майбутніх фахівців)”. На ньому викладач – стажист кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Анна Цибулько представила студентам інноваційні методики та стратегії для покращення комунікативних навичок.

        Практичним шляхом студенти перевірили, як використання невербальних засобів спілкування, таких як жести, міміка та поза, може значно посилити ефективність передачі інформації. Учасники мали змогу спробувати ці техніки на практиці, та відпрацювати навички активного слухання та самовираження.

      Захід викликав жвавий інтерес у студентів та надав їм цінні інструменти для вдосконалення комунікації у професійній сфері. Ми впевнені, що навички, отримані під час майстер-класу, стануть у нагоді нашим майбутнім фахівцям у їхньому подальшому професійному розвитку.