Практична підготовка

Підсумкова конференція за результатами проходження виробничої педагогічної практики

      13 березня 2024 року відбулася підсумкова онлайн конференція за результатами проходження виробничої педагогічної практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 курсу 311, 312, 313 та 331 груп заочної форми навчання зі спеціальності 012 Дошкільна освіта за участю керівників практики –кандидата педагогічних наук, доцента кафедри дошкільної освіти Скрипник Нелі Іванівни, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри дошкільної освіти Залізняк Алли Миколаївни та викладача цієї ж кафедри Гарбар Світлани Володимирівни.
     

       Зазначену практику студенти проходили в період з 12.02. 2024 р. по 08.03.2024 у змішаному режимі. В умовах змішаної форми проходження виробничої педагогічної практики студенти мали можливість ознайомитись із особливостями педагогічної діяльності і в очній, і в дистанційній формах.
          До уваги присутніх були представлені мультимедійні презентації зі звітом про проходження виробничої педагогічної практики. Студенти поділилися враженнями від самостійного проведення різних форм організації діяльності та зазначили, що переконані у правильності вибору своєї майбутньої професії. На запитання, які стосувалися проходження практики вони давали чіткі, арґументовані відповіді, що підтверджували їхню якісну теоретичну і практичну підготовки.

     

      Сподіваємося, що знання та навички, отримані студентами під час проходження виробничої педагогічної практики, стануть у майбутньому надійним підґрунтям для їх професійного зростання.