Новини, події, оголошення

Зустріч проектної групи з обговорення освітньо-професійних програм спеціальності 016 Спеціальна освіта, спеціалізації 016.01 Логопедія

             Здійснення моніторингу та періодичного перегляду освітніх програм є однією з основних процедур системи забезпечення закладами вищої освіти якості освітньої діяльності. Зазначена процедура повинна враховувати наявні тенденції розвитку вищої освіти за спеціальностями, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, а також потреби стейкхолдерів.
         10 січня 2024 року на базі Комунального закладу «Уманський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради» була організована зустріч проектної групи з обговорення освітньо-професійних програм спеціальності 016 Спеціальна освіта, спеціалізації 016.01 Логопедія.

          На зустрічі були присутні: директор Вікторія МАЙДАНЮК, заступник директора Наталія КУЧЕРЕНКО, вчитель-логопед Аліса ПОЛІЩУК, вчитель-логопед Вікторія ПЕРЕКОС; члени робочої групи: Інна БАБІЙ, Марина ЛЕМЕЩУК, Дар’я ХРИПУН. Учасники активно та плідно попрацювали над удосконаленням ОПП, обговорили зміни до змістового наповнення згідно з новими освітніми реаліями та регіональними потребами. Результати обговорення, висловлені пропозиції та зауваження стейкхолдерів знайдуть своє відображення як в освітньо-професійній програмі, так і в навчальному процесі.