Практична підготовка

Відбулась настановча конференція з проходження виробничої логопедичної практики в закладах освіти з інклюзивним навчанням

    На факультеті дошкільної та спеціальної освіти 29 лютого відбулась настановча конференція з проходження виробничої логопедичної практики в закладах освіти з інклюзивним навчанням на платформі Google Meet, метою якої було ознайомлення здобувачів І курсу ОС «Магістр» спеціальності 016 Спеціальна освіта (504з, 514з, 514аз, 515бз, 514дз груп заочної форми навчання) з особливостями проходження практики.

    

      Групові керівники надали рекомендації щодо проходження практики, окреслили завдання та особливості роботи студента-практиканта у закладах, що є базами практики.

      Під час on-line зустрічі, доц. Бевзюк М.С. наголосила на необхідності дотримання техніки безпеки, ознайомила з вимогами щодо оформлення звітної документації, поділилась корисними посиланнями на Інтернет-ресурси для використання в подальшій роботі з дітьми.

      Доц. Білан В.А.  ознайомила здобувачів освіти з метою, змістом та особливостями проходження практики, критеріями оцінювання практики та окреслила очікувані результати практики.

   Доц. Бабій І.В. зосередила увага здобувачів на особливостях оформлення робочої документації та на процедурі майбутнього захисту результатів виробничої практики в on-line форматі.