Практична підготовка

Настановча конференція з виробничої педагогічної практики для здобувачів освіти ІІ курсу денної форми навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта

Практична підготовка є обов’язковим компонентом підготовки здобувачів вищої освіти факультету за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта і є важливим показником того, наскільки глибоко й усвідомлено студенти засвоїли теоретичні основи загальної і дитячої психології, педагогіки загальної і дошкільної, фахових методик, оволоділи практичними уміннями й навичками в умовах аудиторного та самостійного навчання.

16 лютого 2024 р. відбулася настановча конференція з виробничої педагогічної практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу (211 групи) денної форми навчання факультету дошкільної та спеціальної освіти, які навчаються за спеціальністю 012 Дошкільна освіта ОС «Бакалавр».

Під час заходу, керівники практики Л.П. Карнаух та О.О. Авраменко ознайомили здобувачів вищої освіти з програмою й завданнями виробничої педагогічної практики, обговорили форми, методи контролю та критерії оцінювання практичних умінь і навичок студентів, ознайомили з вимогами щодо забезпечення безпеки життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій на базах проходження практики. Студенти отримали інструктивні матеріали, в яких визначено особливості ведення робочої документації та процедуру майбутнього захисту результатів практики.

Бажаємо нашим студентам успішного проходження практики та нових здобутків у царині педагогіки!