Новини, події, оголошення

Бінарне заняття разом із вчителем 1-А класу Уманської початкової школи №1

4 грудня 2023 р. для здобувачів вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта ОС «Бакалавр» (312, 312з, 322з, 331з, 412, 412з груп) з дисципліни «Методика навчання української мови, літературного читання та письма» та ОС «Магістр» (502, 502з, 502аз груп) з дисципліни «Теорія та технологія «Мова і література»», було проведено бінарне заняття разом із вчителем 1-А класу Уманської початкової школи №1 Малигіною Наталією Олександрівною.

Заняття було проведено у синхронному режимі, під час якого Наталя Олександрівна разом зі своїми учнями демонструвала студентам урок на тему: «Звуки [б], [б’]. Бувка Б б» через сервіс відеотелефонного зв’язку Google Meet.

Під час заняття було продемонстровано проведення різноманітних технологій та форм роботи, серед яких найбільше зацікавлення серед студентів викликали вправи з LEGO-цеглинками на удосконалення вміння звуко-буквенного аналізу слів, формування зв’язного мовлення.

Особливий інтерес викликала робота зі скоромовкою, під час якої розвивалася увага, пам’ять, мовлення та емоційний інтелект дітей, так як діти вчилися промовляти скоромовку одночасно швидко та сумну, а потім швидко і весело, що також сприяло розвитку позитивного мислення у дітей.

Жваве обговорення серед студентів викликали виконання руханки з різноманітними вправами, гімнастика для очей, техніки швидкочитання та вправи на розвиток емоційності читання.

Завершальний етап уроку зацікавив як дітей, так і студентів, тому що кожен учень, за допомогою смайликів, оцінював чи сподобався урок, що найбільше сподобалося виконувати на уроці.

В кінці заняття студенти обговорили усі форми та техніки, проведені на уроці та подякували усім учасникам заняття.