Новини, події, оголошення

Консультація до випускного екзамену зі спеціалізації «Початкова освіта»

04 грудня 2023 р. на факультеті дошкільної та спеціальної освіти для здобувачів вищої освіти ОС «магістр» спеціальності 012 Дошкільна освіта освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Початкова освіта» 602з та 602аз груп заочної форми навчання була проведена консультація до випускного екзамену зі спеціалізації «Початкова освіта».

Секретар ЕК Дука Т.М., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки розвитку дитини ознайомила здобувачів вищої освіти з інструктивними матеріалами, щодо організації випускної атестації та наголосила на необхідності та особливостях її проведення у змішаному форматі (очно або дистанційно, за допомогою платформи Google Meet та інформаційно-освітнього середовища MOODLE).

Особлива увага була зосереджена на безпеці здобувачів під час оголошення сигналу «Повітряна тривога», з метою забезпечення безпеки життєдіяльності в умовах сучасних надзвичайних ситуацій.

Члени екзаменаційної комісії: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки розвитку дитини Авраменко О.О. та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки розвитку дитини Рябошапка О.В. разом зі студентами розглянули ключові питання, винесені до тестів випускного екзамену, проаналізували їх та визначали правильні відповіді.

За час консультації студенти показали розуміння основних педагогічних термінів та алгоритм роботи з тестом.

Надіємося, на високі результати під час виконання випускного екзамену!!