Новини, події, оголошення

ВИЗНАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ ВНУТРІШНЬОЇ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ЗА ОПП «ДОШКІЛЬНА ОСВІТА», ОС «МАГІСТР»

На підставі наказу № 1003 о/д «Про навчання за програмою академічної мобільності» від 31 серпня 2023 року на факультеті дошкільної та спеціальної освіти проходило навчання за програмою внутрішньої академічної мобільності в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка з 12 по 30 вересня 2023 року.

Відповідно до наказу на факультеті створено предметну комісію для проведення процедури визнання результатів навчання за програмою внутрішньої академічної мобільності з освітнього компонента:

«Педагогічне партнерство з різними соціальними інституціями» для здобувачок ІI року навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти: Карплюк Марії Іванівни, Гурської Ілони Ігорівни (спеціальність 012 Дошкільна освіта, ОПП «Дошкільна освіта») у такому складі:

Попиченко Світлана Сергіївна – декан факультету, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти;

Бутенко Ольга Григорівна – кандидат педагогічних наук, доцент, гарант ОПП «Дошкільна освіта», ОС «Магістр»;

Мельникова Ольга Миколаївна – кандидат педагогічних наук, доцент, в. о. завідувача кафедри дошкільної освіти;

Залізняк Алла Миколаївна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти, викладач, який забезпечує даний ОК.

Цікавими і пізнавальними були не лише навчальні заняття, а й участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Технології виховання і розвитку дітей в умовах сучасного закладу дошкільної освіти», що проходили у закладі-партнері.

По завершенню навчання здобувачі вищої освіти отримали академічні довідки та сертифікати про участь у конференції. За результатами засідання предметної комісії було перезараховано результати навчальної дисципліни «Педагогічне партнерство з різними соціальними інституціями».

Здобувачки поділилися враженнями щодо навчання у рамках програми академічної мобільності в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Щиро дякуємо закладу-партнеру за надану можливість отримати досвід в незвичному форматі та сподіваємося на подальшу співпрацю!