Новини, події, оголошення

ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ НА ПОСАДІ ВЧИТЕЛЯ-ЛОГОПЕДА У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ З ІНКЛЮЗИВНИМ НАВЧАННЯМ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 016 СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

         27.10.2023 року на платформі Google Meet відбулася звітна конференція з виробничої педагогічної практики здобувачів вищої освіти заочної форми навчання (604, 614б груп).

        Здобувачі вищої освіти проходили виробничу педагогічну практику з 11 вересня по 20 жовтня 2023 року на посаді вчителя-логопеда у закладах освіти з інклюзивним навчанням.

     У ході звітної конференції магістри-практиканти представили робочу документацію по практиці. Поділилася досвідом проведення логопедичних занять з дітьми з порушеннями мовлення. Магістри-практиканти зазначали, що виробнича педагогічна практика дала їм можливість: організовувати та здійснювати корекційний супровід дітей з порушеннями мовлення у закладах освіти з інклюзивним навчанням; поглибити теоретичні знання та закріпити практичні уміння з фахових дисциплін.

      Усі студенти успішно впоралися із поставленими завданнями, про що свідчать позитивні характеристики про проходження виробничої практики, документація з фаху та захист практики.

         Керівник практики доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Білан В.А. забезпечила належний рівень дистанційного супроводу індивідуальних та групових консультацій здобувачів під час проходження практики. Завдяки практичній діяльності, здобувачі, які проходили педагогічну практику за місцем роботи, могли ділитися своїм досвідом з іншими студентами в режимі онлайн.