Новини, події, оголошення

ПЛЕТІННЯ СІТОК СТУДЕНТАМИ III КУРСУ ФДСО СПІЛЬНО З ВОЛОНТЕРАМИ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ПЕРЕМОЖНИЙ ШЛЯХ 777, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД, БО»

26 жовтня 2023 року студенти третього курсу факультету дошкільної та спеціальної освіти доєнались до плетіння маскувальних сіток для ЗСУ спільно з волонтерами благодійного фонду  «ПЕРЕМОЖНИЙ ШЛЯХ 777, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД, БО».

Керівником підприємства «ПЕРЕМОЖНИЙ ШЛЯХ 777, БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД, БО» є Кузьменко Іван Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

Студенти з легкістю та інтересом виконували доручене завдання, розуміючи, що це і важлива допомога воїнам, і важливий символ підтримки та вдячності, що саме завдяки їм буде врятоване чиєсь життя.

Окрім того, студенти засвоїли нову техніку плетіння, яка сприяє розвитку моторики рук, розвитку пам’яті, уваги, спостережливості тощо.

Плетіння сіток − дієвий спосіб показати військовим, що громада їх підтримує та цінує їхню жертовну працю. Крім того, плетіння маскувальних сіток є також засобом об’єднання людей навколо спільної мети – забезпечення безпеки та захисту України.

У плетінні маскувальних сіток може взяти участь кожен, незалежно від віку чи статі. Це завдання, яке вимагає терпіння, уваги до деталей та вміння працювати в команді.

Бажаємо всім перемоги і миру!