Новини, події, оголошення

Настановча конференція з навчальної педагогічної практики для студентів 2 курсу ОП Дошкільна освіта

12 жовтня 2023 року на платформі Google Meet відбулася настановча онлайн-конференція  з навчальної педагогічної практики для студентів 2 курсу ОС  Бакалавр спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Заступник декана з педагогічної практики, к.п.н., доцент Дука Т.М.   ознайомила студентів із програмою педагогічної практики, провела інструктаж з безпеки життєдіяльності.

Керівник практики к. п. н., доцент Трофаїла Н.Д. ознайомила з завданнями практики, обговорили організаційні питання щодо проходження педагогічної практики, надали зразки документів, які необхідні студентам у ході практики.

Зокрема, було наголошено на тому, що у процесі навчальної педагогічної практики відбувається закріплення, поглиблення психолого-педагогічних знань у процесі їх використання для вирішення конкретних навчальних завдань; свідоме застосування студентами теоретичних знань в практичній діяльності, усвідомлення її професійної значущості; виховання у студентів стійкого інтересу до професії вихователя, потреба у формуванні професійної компетентності та постійній самоосвіті.

Бажаємо студентам успіхів у проходженні практики!