Новини, події, оголошення

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ V КУРСУ (501, 503 ГРУП) ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

24.04.2023 року відбулася звітна конференція здобувачів вищої освіти V курсу 501, 503 груп денної форми навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта ОПП Дошкільна освіта освітнього рівня «Магістр» факультету дошкільної та спеціальної освіти.

Відповідно до завдань виробничої педагогічної практики здобувачі виступили зі звітами та поділилися враженнями про проведену роботу за цей період. З-поміж звітів студентів хочеться відзначити яскраві і ґрунтовні виступи.

Відтак, студентка 503 групи Дарина Русавська поділилася враженнями про проведену роботу і показала презентацію різних форм роботи, які вона проводила із дітьми в дошкільному навчальному закладі ясла-садок комбінованого типу «Карамелька» Фонтанської сільської ради Одеської області. Керівники та студенти з цікавістю прослухали виступ студентки, яка емоційно, із захопленням поділилася позитивними враженнями від спілкування із малюками.

Катерина Лісова, студентка 501 групи, повідомила про особливості проходження виробничої практики у дистанційному режимі в дошкільному навчальному закладі ясла-садок комбінованого типу № 25 Уманської міської ради із використанням інноваційних та мультимедійних технологій навчання. Особливий інтерес у студентки викликало вивчення авторської програми «Афлатот» з економічного виховання дошкільників, що запроваджується в освітньому процесі ЗДО.

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти обговорили позитивні враження та труднощі у проведеній освітній роботі, які виникають в процесі практики.