Новини, події, оголошення

Надзвичайні казкові перевтілення студентів на занятті з дисципліни «Ознайомлення дітей з природним довкіллям»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр»  ІІ курсу денної форми навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта освітньо-професійної програми Дошкільна освіта вкотре зуміли створити позитивний настрій на занятті з «Ознайомлення дітей з природним довкіллям» (викладач – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки розвитку дитини Дука Т.М.).

Так, 14 квітня 2023 р. під час захистів індивідуальних науково-дослідних завдань студенти продемонстрували не тільки наукову складову, а й проявили креативність, творчість та наполегливість. Демонстрація виконаних завдань відбулася у найрізноманітніших формах: від класичного захисту і презентацій до написання та інсценізації власної природознавчої казки.

Усі присутні з великим захопленням одразу поринули у казкову атмосферу та відчули найпозитивніші емоції.

Казка, створена дівчатами була надзвичайною, насичена чарівністю та красою мелодійності слів. Самим цінним є те, що увесь процес роботи над казкою: написання сценарію, підбір музичного та відео супроводу, режисура, підготовка костюмів та декорацій, усе було за ініціативи самих студентів і результат був неперевершеним.

Перегляд казкової пригоди дуже сподобався усім присутнім та надихнув акторів переміститися в Центр обдарованої дитини «Вундеркінд», з метою презентації казки маленьким глядачам.

Під час виступу перед дітьми, усі персонажі передавали дітям частинку себе, свого тепла, доброти, любові та свої безцінні почуття до природи та всього живого, що нас оточує.

Діти, затамувавши подих, споглядали виставу, зрозуміли, що не можна нищити природу  та запрошували казкових героїв ще до себе у гості!!

Дякуємо усім, хто створював це казкове дійство: Пономаренко Світлану, Мунтян Маріанну, Баришник Надію, Олійник Ольгу, студенток 213 групи, за бажання та вміння працювати і створювати дивовижну атмосферу!!!