Новини, події, оголошення

Звітна конференція до виробничої педагогічної практики для здобувачів вищої освіти ОС «магістр» спеціальності 016 Спеціальна освіта

      Виробнича педагогічна практика ‒ важливий чинник професійного зростання здобувачів вищої освіти. 05 квітня 2023 року на платформі Google Meet відбулася звітна онлайн-конференція з виробничої педагогічної практики для здобувачів 614 та 614б груп ІІ курсу заочної форми навчання ОС «магістр» спеціальності 016 Спеціальна освіта.

     

 

       У ході проведення звітної конференції здобувачі вищої освіти представили мультимедійні презентації зі звітом про проходження виробничої педагогічної практики у закладах загальної середньої освіти на посаді вчителя-логопеда. Студенти-магістранти поділилися досвідом проведення різних форм організації навчальної діяльності в умовах воєнного стану (корекційно-розвиткові заняття, консультації, тренінги, виховні заходи).

               На запитання, які були поставлені керівниками практики доцентами кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Голуб Н. П. та Білан В. А., студенти давали чіткі, арґументовані відповіді, що засвідчує високий рівень їх теоретичної і практичної підготовки.

      Заслуговують на увагу доповіді А. Мельничук, Г. Поліщук, А. Сергієць про впровадження інноваційних методик і технологій логопедичної роботи у закладах загальної середньої освіти.

   Всі учасники конференції підтвердили правильність вибору своєї майбутньої професії.