Новини, події, оголошення

Виховна година на тему: “Особливості навчання в умовах військового стану”

     Тема сучасної російсько-української війни є актуальною для українського суспільства. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу студентів  27  квітня 2022 року для  314 та 315 групи куратором Черніченко Л.А. було проведено виховну годину на тему: “Особливості навчання в умовах військового стану”.

         Під час виховної години обговорили причини війни, знаходили шляхи її припинення, та просто поділилися тим, які асоціації у них викликає це слово. Протягом заходу студенти мали змогу переглянути презентацію із слайдати на теми: “Що таке війна?”, “Чому Росія прагне захопити Україну?”, “Що таке сучасна російсько-українська війна?” і.д. 

       Черніченко Людмила Анатоліївна наголосила студентам на важливості продовження навчання та серйозного відношення до освітнього процесу. Також відзначили важливість кожного студента у війні проти РФ. Майже всі студенти допомагали плести сітки у волонтерських центрах, а студентка Письменюк Оксана надає актичну волонтерську допомогу діткам  переселенцям у волонтерському центрі “Джерельце”. 

      Студенти переглянувши  презентацію зрозуміли   всю важливість цієї теми та  брали активну участь в обговоренні питань виховної години, задавали свої питання, які їх почали турбувати в ході виховної години.