Новини, події, оголошення

ВІДБУЛИСЯ ВИБОРИ ДО СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

           24 вересня на факультеті дошкільної та спеціальної освіти відбулися таємні вибори голови Студентської ради факультету та представника до Студентської ради університету.

Катерина Іванченко, колишня голова Студради розповіла, що на посаду голови студентської ради висунули свої кандидатури чотири кандидати: Драч Анастасія, Ревук Олександр, Кус Ірина та Казанцева Надія.

 

На виборах відбулася справжня виборча компанія, де кожен кандидат презентував себе та розповідав про плани на майбутнє. Після чого студенти брали по два бюлетені: один з іменами кандидатів до студентської ради факультету, а другий – до університету. Процедура проведення голосування була прозора і об’єктивна.

За результатами підрахунку голосів, новою головою студентського самоврядування нашого факультету стала Казанцева Надія, а представником до Студентської ради університету став Ревук Олександр.

Тож, вітаємо Надію та Олександра з перемогою у виборах. Бажаємо їм творчої наснаги та плідної роботи у системі студентського самоврядування.