Новини, події, оголошення

Засідання студентського наукового товариства факультету дошкільної та спеціальної освіти

05 грудня 2023 р. відбулося засідання студентського наукового товариства факультету дошкільної та спеціальної освіти. Головною метою засідання було  обговорення робочих аспектів діяльності, представлення студентами наукових публікацій та підведення підсумків їх написання в поточному році.

На початку засідання до членів студентського наукового товариства з вступним словом  звернулась голова Ради молодих науковців кандидат педагогічних наук, доцент Хрипун Дар’я Миколаївна, яка привітала учасників з закінченням семестру, побажала успіхів у подальшій роботі та висловила свою повну підтримку студентській науковій спільноті в усіх починаннях.

Головою студентського наукового товариства  Ревуком Олександром, під час засідання було проаналізовано й обговорено підсумки науково-дослідницької роботи студентства за навчальний рік. Також Олександр представив здобувачам наукові збірники, в яких опублікували свої перші наукові здобутки студенти, та підкреслив важливість проведення наукових семінарів, конкурсів та зустрічей для формування наукової компетентності студентської молоді факультету.

Засідання пройшло у сприятливій та доброзичливій атмосфері. Члени ради  молодих науковців та студентського наукового товариства висловили подяку здобувачам за активну наукову діяльність в минулому році та сподівання на співпрацю у майбутніх наукових заходах факультету.