Академія обдарованої дитини «Вундеркінд»

Літо – чудовий час для ігрової  активності!!!

Розпочинаємо літо активно!!! Під таким девізом планують провести відпочинок  влітку вихованці Академії обдарованої дитини  «Вундеркінд».  Адже хочеться, щоб дні відпочинку у цей непростий воєнний час пройшли весело, насичено та яскраво для дітей.

Одним із ресурсів психологічного перезавантаження, відновлення дитячої психіки є відпочинок, проведений з користю та творчістю.

24.06.2024 року доктор педагогічних наук, професор кафедри дошкільної освіти Світлана Гаврилюк для малечі організувала різноманітні види театрально-ігрової діяльності, конкурси, змагання, рухливі ігри за допомогою лялькового театру.  Під час  організації та проведення творчої діяльності у дітей розвивається уява, пам’ять, творчі здібності, логічне мислення, акторська майстерність, впевненість у своїх можливостях. В першу чергу діти роблять свої перші творчі відкриття. Звикаючи до участі у театралізованій діяльності вихованці стають впевненішими, активнішими та творчими. Готуючись до вистави, діти випробовують себе у ролі акторів, режисерів, музикантів, художників-гримерів.

Результатом спільних зусиль стало театралізоване дійство за мотивами  казки «Coлом’яний бичок».

Творча театралізована гра подарувала юним театралам незабутні враження, радість від свята та чудовий настрій!