Регіональний центр розвитку дитини "Дивосвіт"

Центр розвитку дітей «Дивосвіт» за сучасні підходи до виховання та навчання дітей. Курси підвищення кваліфікації

Сучасний вихователь  – це творчий педагог, який активно впроваджує інноваційні методи роботи з дітьми й безперервно працює над самовдосконаленням та фаховим розвитком. Адже запорука успіху роботи вихователя – це професійне вдосконалення.

Тому вихователі Центру розвитку дітей «Дивосвіт»: Вознюк Н.Д. та Кислинська І.Ф. 23-24 лютого успішно пройшли курс підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Освіта і піклування» (Education & Care) в очному форматі тренінгу «Professional development of Mr. Leader: Leadership Training Program», організованого державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти».

Вихователі під час курсу ознайомилися з інноваційними підходами та сучасними методами виховання та навчання дітей дошкільного віку. Прослухали цікаві доповіді спікерів та спробували на практиці різноманітні методики. Практико-орієнтований підхід дозволив зануритися в інновації та застосувати власний творчий потенціал, досвід, що є результатом успішних практик на сьогодні в дошкіллі.

Вихователі здобули практичні навички, які допоможуть ефективніше працювати з вихованцями Центру розвитку дітей «Дивосвіт».