Новини, події, оголошення

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ІЗ НАВЧАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ЗДО ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ 331/З ГРУПИ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

06.12.2023 року відбулася звітна конференція із навчальної педагогічної практики в ЗДО здобувачів вищої освіти 331з групи заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Під час проходження навчальної педагогічної практики здобувачі вищої освіти вдосконалювали вміння виявляти і узагальнювати кращий педагогічний досвід, впроваджувати у освітній процес  інноваційні технології, формували  уміння  налагоджувати ефективну взаємодію із керівниками закладів дошкільної освіти, поглиблювали інтерес до професії вихователя ЗДО, виховували прагнення до професійного самовдосконалення.

Під час звітної конференції студенти (Цицилюк Н., Хілько Л. та Швиденко А.) поділилися своїми враженнями, набутим досвідом та знаннями, що вони здобули під час проходження навчальної педагогічної практики. Студенти продемонстрували презентації та відеоролики з проведеними формами та заходами роботи в ЗДО.

Також були продемонстровані методичні напрацювання, аналізи залікових занять, теми консультацій для батьків вихованців, а також представлено досвід проведення методичних заходів, що готували практиканти для педагогічного колективу закладу, в якому вони проходили практику.