Новини, події, оголошення

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ 2 КУРСУ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 016 СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

06.11.2023 року відбулася звітна конференція з виробничої педагогічної практики здобувачів вищої освіти ОС «магістр» спеціальності 016 Спеціальна освіта (Логопедія) денної форми навчання (604 групи). Здобувачі вищої освіти проходили виробничу педагогічну практику з 25 вересня по 03 листопада 2023 року на посаді вчителя-логопеда у закладах освіти з інклюзивним навчанням.

У ході звітної конференції магістри-практиканти представили робочу документацію по практиці. Поділилася досвідом проведення логопедичних занять з дітьми з порушеннями мовлення.

Магістри-практиканти зазначали, що виробнича педагогічна практика: забезпечила формування професійних компетентностей в організації та проведення корекційного супроводу дітей з порушеннями мовлення у закладах освіти з інклюзивним навчанням; дала можливість поглибити теоретичні знання та закріпити практичні навички з фахових дисциплін. Наголошували, що практика сприяла саморозвитку та формуванню професійної майстерності.

Керівник практики, Малишевська І. А., забезпечила належний рівень організаційної, консультативної, навчально-методичної підтримки виробничої педагогічної практики.

 

Керівник практики – доктор педагогічних наук, професор кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Ірина Малишевська.