Вступникам

Шановні абітурієнти, надзвичайно швидко сплине час і Ви будете стояти перед найдоленоснішим вибором у своєму житті: вибором майбутньої професії та навчального закладу в якому забажаєте її здобувати.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини готує фахівців за повним спектром педагогічних, мистецьких, соціально-поведінкових, інженерно-технологічних та економічних спеціальностей за ОС «Молодший бакалавр» «Бакалавр», «Магістр».

Сучасний університет європейського рівня немислимий без інтенсивної і широкої міжнародної співпраці. Наш університет бере участь у проекті студентської мобільності в межах міжнародної програми «Еразмус-мундус, Еразмус +, в програмі розвитку лідерського потенціалу університетів». Програма подвійного диплома відкриває широкі можливості для безкоштовного навчання наших студентів за кордоном в партнерських навчальних закладах країн Євросоюзу.

В університеті функціонує військова підготовка офіцерів запасу. Студенти можуть отримати диплом нашого університету, а також первинне офіцерське звання «Молодший лейтенант».

В УДПУ сформована потужна навчально-матеріальна база. Завершено повну комп’ютеризацію навчальних підрозділів. Зроблено реконструкцію гуртожитків університету.

В університеті створена розгалужена система позанавчальної роботи: функціонують студентський клуб, спортклуб, тренажерний зал, спортивні майданчики для забезпечення діяльності багатьох спортивних секцій, також  студентський театр, курси іноземних мов, хореографічні та музичні секції.

Університет пишається своїми випускниками та студентами – призерами всеукраїнських та міжнародних спортивних змагань, мистецьких фестивалів, наукових турнірів, конкурсів та олімпіад.

На базі УДПУ працює інформаційно-консультаційний центр, центр реєстрації  на ЗНО Київського регіонального центру оцінювання якості освіти, центр доуніверситетської підготовки, центр профорієнтаційної діагностики.

Ми знаємо як досягти успіху, дозвольте цими знаннями поділитися з Вами!