Новини, події, оголошення

НАСТАНОВЧА ОНЛАЙН–КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ІI КУРСУ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

Сучасний ринок праці вимагає від випускника закладу вищої освіти вміння використовувати набуті теоретичні знання у нестандартних ситуаціях і ситуаціях, що постійно зазнають змін; здійснюється своєрідний перехід від теорії до практики, під час якої здобувачі вищої освіти набувають професійних компетентностей.

Відтак, 11 квітня 2023 року на платформі Google Meet відбулася настановча онлайн-конференція з виробничої педагогічної практики для здобувачів 211, 212, 213, 223 груп денної форми навчання ОС «бакалавр» спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Керівники практики (доц. Авраменко О.О., доц. Карнаух Л.П., доц. Кравчук Н.П.) ознайомили здобувачів вищої освіти із метою, завданнями та особливостями проходження виробничої педагогічної практики. Майбутніх студентів практикантів було детально ознайомлено з робочою програмою даної практики. Окрема увага була звернена на особливості ведення робочої документації та на процедуру майбутнього захисту результатів практики. Також керівники практики ознайомили студентів з вимогами щодо оформлення звітної документації, яку їм потрібно буде надати наприкінці виробничої педагогічної практики.

Разом з цим керівники практики ознайомили студентів із вимогами до оформлення документації (звіт, щоденник, відкриті заняття, консультації, аналіз занять) про проходження практики.

Керівники практики побажали здобувачам вищої освіти ОС «бакалавр» отримати гарні практичні вміння та добрі враження від проходження практики.